Följ sidan "US-nyheter "

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

US-nyheter

Hej!

NU har kakorna äntligen kommit! Så nu går det att hämta de hemma hos oss nästintill när som. Bara hör av er innan så löser vi det!
Hämta gärna de så snart som möjligt då de tar lite plats och vi behöver ha in pengarna så snart som möjligt.

Vår adress:
Tararpsvägen 245-4
37491 Asarum

mvh Minna & Stina Estberger

Möte Ungdomssektionen 28/6-15

Närvaro: Minna Estberger, Stina Estberger, Hedda Hedström, Louise Larsson, Emma Leinvall, Saga Johansson, Lovisa Johansson & Elise Hemming. Ungdomssektionens

- Falsterboresa onsdagen den 8 juli.

- Tid och plats : Samling kl 06.45 på Best Westerns parkering bakom Statiol i Karlshamn, för gemensam avfärd.

(Bilen som Lovisa & Saga Johansson samt Matilda Schenk Pedersen åker i kommer dock inte komma till denna samlingsplats, utan kör raka vägen ner till Falsterbo på grund av stor omväg.)

Var och en kör sedan i egen takt ner och vi träffas sedan vid FHS entré ca klockan 09.30. (Eller tills alla är på plats.) Där kommer sedan utdelning av biljetter ske. Ungdomarnas inträde kommer att betalas av US-kontot. Men bensinpengarna betalas ur egen fick enligt överenskommelse med den man åker med. Så ni får själva höra med den som kör vad ni ska betala. Sista anmälningsdag till denna resan är den 2/7 kl 20.00. Biljetterna kommer att beställas i förväg, därav inga efteranmälningar.

Vill man anmäla sig eller har några frågor så kontakta Stina eller Minna Estberger. Stina: 0760-167125 Minna: 0735-364642

-Kakförsäljning. Slutdatumet för kakförsäljningen har flyttats fram och kommer nu att vara den 12/7. Så senast den 12/7 vill Minna ha era kakbeställningar. Det funkar bra att smsa eller ringa henne och säga hur många & vilka kakor man sålt, annars får man gärna lämna beställningslappen till henne. Viktigt att Minna fått in alla beställningar den 12/7, då hon kommer att beställa hem kakorna morgonen därpå.

- Grillkväll. Vi kommer att ha en grillkväll och spela brännboll och fotboll vecka 30 på föreningen. Detta kommer ske på fredagen den 24 juli eller lördagen den 25 juli. Datum är inte helt spikat ännu, utan det återkommer vi med snarast på hemsidan och facebook. Grillen tänds kl 17.00. Mat och dricka tar man med sig själv.

-Julshow. Vi kom fram på dagens möte att vi ville ha en julshow detta året med. Vi funderade på vecka 47 eller 48. (22/11 eller 29/11, 29 november är första advent.)

Hej!

Ungdomsmöte tisdag den 23 juni kl 18.30 Karlshmns ridklubb.
Vi får besök av Madeleine Almqist från CUS, under kvällen.

Ungdomarna är hjärtligt välkomna denna kväll , vi bjuder på fika!
Vi ska bl.a  utbyta erfarenheter och få lite tips och ideer inför  hösten.

Tacksam för anmälan via mail (för fikats skull)
This is a mailto link eller This is a mailto link

Tacksam om ni vill skicka detta till era ungdomar i klubben, har ej alla mailadresser.
Finns det  några särskilda frågor ta med till mötet.

Tacksam för svar även om ni/ era ungdommar inte kan medverka.
Frågor 0455-15770 elller 0766-336 112
Blekinge Ridsportförbund

........................................................................................................................

Hej!

Nu är det dax att samla in lite pengar till ungdomssektionens kassa så vi kan hitta på lite roligt i sommar ( tex resa till falsterbo den 8/7-15). Vi har beslutat att sälja kakor.

Vi har nu fått hem BESTÄLLNINGSENKÄTER från Kakservice, företaget vi ska sälja kakorna från. Vi tänkte att ni får hämta beställningsenkäterna hemma hos oss (Stina & Minna), sedan tar vi beställningar på kakorna fram tills 1 juli. Vi vill veta era beställningar (hur många kakburkar och vilka kakor ni sålt) SENAST den 1 juli kl 12.00! (Gärna innan dess)

Är det någon som inte kan komma till oss och hämta beställningsenkät så hör av er till Mig eller Minna så löser vi det! Det BÄSTA är om så många som möjligt hämtar beställningsenkäter så fort som möjligt, då har ni längre tid på er att sälja.

Minnas nummer om ni har några som helst funderingar, 0735364642. Man kanske inte var med förra gången vi sålde kakor och vill veta hur det går till? Bara ring så förklarar hon!

Man kommer kunna hämta beställningsenkäterna när som helst, då vi lägger de på ett ställe som alla kommer åt (om vi inte skulle vara hemma när ni vill hämta dem.)

VÅR ADRESS:
Tararpsvägen 245-4
37491 Asarum

Stinas nummer: 0760-167125

Hör av er när ni vill komma och hämta beställningsenkäterna, så fixar vi så de är tillgängliga! (& som jag skrev innan, gärna så snart som möjligt).

Det är också viktigt att många engagerar sig så vi får in lite pengar så vi kan hitta på flera roliga saker i sommar!

Det var nog allt! Glöm inte att höra av er vid minsta lilla fråga!!

Kram Stina & Minna

Inga nyheter är skapade