Nyheter från Blekinge Ridsportförbund

GRATTIS !

Grattis !

SISU Idrottsutbildarna i samverkan med Blekinge Ridsportförbund bjuder in just dig till en möjlighet utöver det vanliga.

Resultat DIV II Dressyr

(2017-10-09 21:07)
Grattis till er alla duktiga ekipage i lagtävlingen!

Kurstillfälle hösten 2017 för Basutbildningen.

Ridskolemästerskapet 2017

(2017-10-04 16:10)
Ridskolemästerskapet 2017

Nu är det dags för 2018 års planering

Detta dagpass är för anställd personal inom ridsporten. SISU Idrottsutbildarna i samverkan med Blekinge Ridsportförbund bjuder in till en utbildning med fokus på konflikthantering. Ni kommer få grundläggande kunskaper i konflikthantering och verkt...

SISU Idrottsutbildarna i samverkan med Blekinge Ridsportförbund bjuder in till en utbildningskväll med fokus på konflikthantering

Ledare är viktiga förebilder som står för både trygghet, inspiration och kunskap i föreningen. Svenska Ridsportförbundets medlemsföreningar har tusentals unga ledare som gör en ovärderlig insats för svensk ridsport. Dags att nominera !

Välkomna till Fortbildning för B-C - tränare med tema                ”Ryttarens sits och balans”

express