Nyhet – ny förenklad rutin!

2018-01-03 09:29
Ridsportens olycksfallsförsäkring för alla medlemmar i Svenska Ridsportförbundet finns hos vår huvudsponsor Folksam, och vi är glada att tillsammans med Folksam kunna erbjuda våra medlemmar den tryggheten.
  • Uppdaterad: 2018-02-24 09:45

Viktig nyhet för i år är att det blir enklare att anmäla en skada. Den som har råkat ut för ett olycksfall ringer själv (alternativt målsman) till Folksam på 0771-950 950 och anmäler olycksfallsskadan alternativt gör en skadeanmälan via folksam.se/ridsport
Det innebär att ni som förening inte längre ska anmäla olycksfallet.

Vi behöver er hjälp att sprida information om nyheten bland era medlemmar, både tävlings- och ridskoleryttare samt föräldrar.

Det är viktigt att ni har aktuell information om försäkringen på er hemsida, många letar efter digital information idag.

För att göra det enkelt för er att sprida informationen, bifogar vi underlag med färdigt innehåll.

I mappen - Klicka HÄR - finns nedanstående material;

·         Ny text till hemsidan att byta ut mot den tidigare

·         Banner att lägga upp på er hemsida. Denna kan läggas upp på huvudsidan och bli klickbar med en länk direkt till Folksam, och även som bild på den sidan ni lägger upp informationen.

·         Länk till Folksam för att läsa mer om olycksfallsförsäkringen (kopplas ihop med text och bild som bifogas)

·         Banners anpassade för Facebook och Instagram i jpg- och png-format, länka text till ”läs mer här” till Folksam

Behöver du hjälp eller har funderingar? Kontakta gärna någon av oss:
Margareta Borg Svenska Ridsportförbundet Information och media This is a mailto link
Tina Hedman Folksam Marknadsprojektledare This is a mailto link

express