Arbetslista till städkvällen den 7 april

30 MAR 2017 17:07
Vi har mycket som behöver ställas i ordning på vår anläggning. Kom och hjälp till !
  • Uppdaterad: 24 FEB 2018 09:45

Detta är det vi behöver göra på vår anläggning på städkvällen fredagen den 7 april.

Allt detta kommer vi förmodligen inte att hinna och listan kommer säkert att fyllas på efter hand så fler städkvällar kommer att arrangeras!

Tänk på att detta är ett tillfälle att samla på sig timmar inför nästa års anläggningsavgift (mer om detta efter nästa styrelsemöte som hålls den 10 april)

Gå till Eva Borgström och anmäl att ni har kommit, ni går även till henne och talar om att ni åker. Detta för att vi ska kunna registrera er arbetsinsats för kommande sammanställnig av timmar.

Arbetet startar kl 17.00 men det är drop in, så kom när ni hinner!

----------------------

Sortera täningsbommar, märka upp färgenligt

Sortera stöd, märka upp ordning

Skapa plats.

Tänka säker miljö i förhållande till stallgången, nu när hästar ska vändas o stänga dörrar vid låsning.

Fixa en ok avgränsning till traktor, vagn vid "skräphörnan" i manegen.

Se över tävlingsparken. Vad ska målas? Se över färger o rensa bland målarfärgerna i skrubben.

Rensa skrubben o sortera vad som ska finnas i stora förrådet (under nya läktaren istället. (Nu är det bara rörigt överallt). Märka upp var saker ska finnas.

Fixa hindervagnen så att den kan användas att dra hindermaterial på för hand (inför utesäsongen).

Se över staket på utebanor, laga.

Olja/impregnera staket (kanske är för tidigt på året)

Fasad på ridhuset, målning i sommar?

Underlagets justering gör vi väl så småningom med maskin?

Det behöver städas upp ute kring ridhuset.

Ridstigen ner behöver kollas och ev röjas

Domartorn och sekretariat behöver röjas och sorteras

Laga dörren (sargen) in till ridhuset

Väga bommar (reglerna säjer att bommar inte får väga mer än 12 kg)

Smörja upp samtliga säkerhetshållare, de ska inte klara ett tryck på mer än ca 80-90 kg

Titta ut en alternativ plats till gödselcontainern

---------------------------

Obs! en kratta, sopborste eller annat verktyg som kan vara till nytta skadar säkert inte att ni tar med er själva!

Klubben bjuder på grillat under kvällen!

Välkomna!