Ryttarens Sits - I helheten finns hållbarheten

08 MAJ 2022 15:23
Lördag den 11juni kommer Cecilia från Olivegård Häst o Rehab till Mörrums Ryttarförening och håller föreläsning och träning med fokus på Ryttare och Häst i helhet.
  • Uppdaterad: 08 MAJ 2022 15:23

Dagen börjar med en föreläsning kl 10.00-12.00.

Det finns sedan möjlighet att boka en privatlektion 60min Sitsanalys tillsammans med sin häst på eftermiddagen. Finns bara 4platser, första lektionen börjar kl 12.30. Först till kvarn!
Medlemmar har företräde.

Kostnad:
Föreläsning: 120kr (inkl läktarplats på em)
Privatlektion sitsanalys: 490kr

Cecilia på Olivegård Häst & Rehab arbetar som Equiopat, PT för ryttare samt sitsoptimerare med fokus på hästens och ryttarens biomekanik för optimal prestation för både häst ovh ryttare. Föreläsningen belyser hästens förutsättningar för arbete, vikten av en välanpassad sadel samt betydelsen av ryttarens sits för att skapa starka och hållbara ekipage.

Fika och lättare lunch kommer finnas att köpa på plats i cafeterian.

Anmäl senast 6/6 till Linda Wigren, via messenger eller sms 0705656416. Ange namn, telefonnr och personnr. Betalningsuppgifter ges vid anmälan.

Varmt välkomna!
Skribent: Jennie Olsson