Tränings- och utbildningsmöte

13 DEC 2021 07:33
  • Skapad: 13 DEC 2021 07:33

Nu är det dags att börja ladda om för år 2022, och varför inte göra det till förändringarnas år?

Jag och Amanda tycker det är en bra idé att få igång en väl fungerande Träning&Utbildningssektion i Mörrums Ryttarförening, och vi bjuder därför in alla medlemmar som delar vår åsikt till ett uppstartsmöte i januari.
Man väljer själv om man bara vill komma på mötet och framföra sina tankar o förslag ang. gästtränare, clinics, föreläsningar, teorilektioner m.m som kan tänkas anordnas i klubben framöver, eller om man även kan tänka sig att ingå i sektionen och hjälpa till med planering och genomförande.

Vi vill utnyttja anläggningens alla möjligheter, för att kunna ge ryttare och hästintresserade fler verktyg till att kunna utvecklas.
Håller du med? Då hoppas jag att vi ses på klubben söndagen den 9 januari kl.11.00.

Kan du inte närvara, men har någon idé du vill få fram går det bra att maila till This is a mailto link.
/ Linda Wigren
Skribent: Jennie Olsson