Nyheter från Blekinge Ridsportförbund

Temadag med focus på stallgödsel och växtnäring på hästanläggningar / gårdar- problem  och lösningar.

Ridskoleserien

(2022-09-06 17:31)
Nu är det start för ridskoleserien i september! Kolla med din ridlärare på hemmaklubben om du vill vara med i  klubblaget i denna tävling.

Fortbildning 2022

(2022-08-17 09:49)
Årets fortbildning för diplomerade ridlärare Level I-III samt B-C tränare i Blekinge

Svenska hopplaget höll för favorittrycket och red hem ett historiskt VM-guld i Herning. Och det i överlägsen stil. Guldet var klart redan innan Peder Fredricson red in på banan som sista ryttare.

Världsetta + Världsmästare = Världsbäst! Henrik von Eckermann höll ihop det ända fram till mållinjen i VM-finalen och tillsammans med King Edward har han varit felfri genom hela mästerskapet.

Ni är välkomna att anmäla er till lagtävling i dressyrallsvenskan och distriktsmästerskap i hoppning, dressyr och WE.

Nu drar höstens tävlingar igång med dressyrallsvenskan i Div 2 och 4 samt Distriktsmästerskapen i hoppning och dressyr.

Chricko 65 !

(2022-07-07 22:25)
Vi firar vår ordförande Christina "Chricko" Svensson som fyller 65 i år !

Häng med oss till Falsterbo Horse Show onsdagen 13 juli

Aktuellt i Blekinge

(2022-06-02 10:04)

Är du intresserad att prova på denna gren ? Passa på att träna lite med din häst/ponny.

Basutbildningen ger ridsportens ledare en gemensam och stadig grund att stå på och är ett sätt att inspirera fler att utvecklas som ledare- Vill du vara med ?

Dags att planera för höstens tävlingar och hur kan vi inkludera pararyttare på våra tävlingar? Info från SvRF under kvällen.