Nyheter från Blekinge Ridsportförbund

Coronaviruset

(2020-11-16 23:01)
Här hittar du information om hur coronapandemin påverkar ridsporten.

FRAMFLYTTAD TILL 2021. Hur kan vi utveckla våra ridskolor att bli hållbara, inkluderande, rätt häst på rätt plats och få engagerande medlemmar?

Hästvälfärd- Föreläsning av OVE WATTLE -Öka dina kunskaper om hästens hovar och tänder.

Ryttarsatsning-Folksam

(2020-10-15 22:46)
Nu är det dags igen för Ryttarsatsning i Blekinge under 2020-2021.

Välkomna till fortbildning för diplomerade ridlärare och B-C tränare.

Tävlingsmöte via teams med planering inför vårens tävlingar i Blekinge.

Måndagen den 5 oktober bjuder SvRF in till ett digitalt strategimöte om Ridsport 2025.

Utbildningen i första hjälpen -D-HLR och akut omhändertagande.

Under höstens tävlingar kommer det att var mästerskap i hoppning / dressyr för hästar och ponny, samt Working Equitation (WE). Sportkörningen har ett annat upplägg under 2020 för sitt mästerskap.

Med anledning av gällande restriktioner tog förbundsstyrelsen den juni beslut om tillfälliga ändringar och kompletteringar av TR, tävlingsreglementet. Reglerna är reviderande och gäller från augusti.

Föreningsutveckling

(2020-07-09 21:08)
Vår Ridsportförening är ett material som handlar om hur du tillsammans med andra kan skapa bra team där tillit, trygghet och gemenskap är viktiga nyckelord.

Ridskolepedagogik i focus

(2020-06-28 16:08)
Utbildningstillfälle för dig som är ridlärare, ridledare och andra som arbetar med rid-och teoriundervisning på ridskola.

Tävlingar

(2020-06-06 22:49)
Nu har tävlingarna kommit igång, men utan publik, och med råd samt rekommendationer, särskilda TR-bestämmelser under höstens tävlingar.

Ridsportens tävlingar kan öppna för alla i sommar. Det blev klart efter Folkhälsomyndighetens besked förra veckan. Tävlingsansvariga i Blekinge bjuds in till möte på söndag.

Ridsportens tävlingar kan öppna för alla i sommar. Det står klart efter Folkhälsomyndighetens besked på fredagen den 29 maj.

E-post: ec.wilhelmsson@telia.com