Nyheter från Blekinge Ridsportförbund

Här är årets resultat från Allsvenskan i hoppning och dressyr i Blekinge 2021

Informationskväll i Bräkne-Hoby - Alla körintresserade är välkomna  och om du är nyfiken på sportkörning.

Nu är det dax att planera vårens tävlingsdatum med 1* och 2* tävlingar.

Clinic med Jens Fredricson

(2021-10-27 19:44)

FULK kurs

(2021-10-20 21:58)
Vill DU komma och deltaga på årets FULK-kurs ? Nu samlas vi över en helg, där vi får många tips, idéer och träffar andra kompisar inom ridsporten.

Ridskolemästerskap 2021

(2021-10-16 18:54)
Välkommen på 2021- års Ridskolemästerskap - tävling för elever från ridskolan inom -dressyr, hoppning och teori.

Välkommen till fortbildningsdag för Jens Fredricson i Blekinge

Restriktioner och tillfälliga regler på grund av corona-pandemin inom ridsporten lyfts från och med den 29 september. Beslutet togs av förbundsstyrelsen på fredagen.

Nu är det del 4 - i vår serie om stärka engagemanget i föreningen- Här får du verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte. Hur ska vi hjälpas åt i föreningen ?

Nu är det del 3 - i vår serie om stärka engagemanget i föreningen- Här får du verktyg, inspiration och erfarenhetsutbyte. Hur ska vi hjälpas åt i föreningen ?

Stort grattis till årets distriktsmästare i de olika grenarna i Blekinge !

Utbildningen innehåller hjärt-och lungräddning och behandling med hjärtstartare

Vilken väg ska vi gå ? Hur blir vi fler att hjälpas åt i din förening ? Stärka  engagemanget i din förening - hur ? Intresserad ? Välkommen !