Nyheter från Blekinge Ridsportförbund

Basutbildningen ger ridsportens ledare en gemensam och stadig grund att stå på och är ett sätt att inspirera fler att utvecklas som ledare- Vill du vara med ?

Dags att planera för höstens tävlingar och hur kan vi inkludera pararyttare på våra tävlingar? Info från SvRF under kvällen.

Vill ni följa med på vår tripp till Skåne ?

Nu närmar sig finalen för lagen i hoppning och dressyr. Vem vinner lagtävlingarna  Div 3 -2022 ?

Vi åker till Skånes DUS -ungdomsdag på Flyinge den 8 maj.

Utveckla föreningen mot gemensamma mål- fånga upp och bibehålla engagerade medlemmar! FRAMFLYTTAD NYTT DATUM KOMMER !

Hur ser det Systematiska arbetsmiljöarbetet (SAM) och det Systematiska brandskyddsarbetet (SBA) ut i er förening? Tillfälle via teamsmöte för mer information.

Lagledarträff

(2022-03-24 23:01)
Hur skapar vi trygghet i lagsammanhang? Hur skapar vi prestationsmiljöer som kan utvecklas för laget ?

Kommunikation-Bemötande-Trygg stallmiljö - hur ska vi agera med och mot varandra i vår ridklubb ?

Vi välkomnar er till en rolig kväll med oss i distriktets ungdomssektionens styrelse i Blekinge!

Förebygg smitta i stallet

(2022-02-09 16:57)

Ridskolekonvent i Blekinge

(2022-02-06 16:19)